donderdag 28 oktober 2010

Cleo en Toby

Voor het eerst sinds tijden weer eens lekker 'gewoon' gescrapt, dat wil zeggen grote layouts gemaakt. Gisteravond begonnen met de maandsketch van het Scrapdelight-forum. En daarmee heb ik de eerste (en laatste) foto's van Cleo verwerkt.

De journaling was een heel verhaal...

Het engeltje komt van een armbandje van de Action.

Gebruikt materiaal: dessinpapier Tilda, pons Martha Stewart, printer, datumstempel, BigShot, peals Melissa Frances, roosjes, thickers American Crafts, borduurgaren, distressinkt walnut stain, brilliance moonlight white inkt, bedeltje.

En vanmorgen heb ik deze geweldige foto van Toby op een layout verwerkt.


Gebruikt materiaal: dessinpapier BoBunny, Bigshot, blaadjes Prima, sheer frame Maya Road, papierlint Xenos, borderpons Fiskars, distressinkt walnut stain (opgebracht met sponsje), knoopjes, brilliance moonlight white inkt, glimmermist white, datumstempel, tabpons McGill.

En het is nog vroeg, dus ik ga goed gebruik maken van mijn vrije dag en lekker verder scrappen!

maandag 25 oktober 2010

Zwangerschapskaartjes gemaakt

Vorige week twee kaartjes gemaakt voor zwangere scrapvriendinnetjes. Heb hierbij gebruik gemaakt van mijn nieuwste stempel, overgenomen van Charlotte. Ik vind hem (of moet ik zeggen 'haar'?) leuk!


zaterdag 23 oktober 2010

Gewoon...

... even wat foto's laten zien van vanmorgen. Met laptop én Toby aan het ontbijt...

Kat zoekt muis...

Lastig hoor, laptoppen met een kat voor je.

Dit was een lucky shot, mooi he?

Fijn weekend!

zaterdag 16 oktober 2010

Toby

Helaas is onze Cleo bij de dierenarts overleden deze week... Ze bleek de kattenziekte te hebben, ongeneeslijk... We waren allemaal geschrokken en verdrietig...
Toch wilden we wel weer een kat thuis. Dus vanmiddag zijn we naar het asiel geweest en hebben we besproken of het inderdaad weer kon, in verband met het virus dat misschien nog in ons huis aanwezig zou kunnen zijn. Uiteindelijk zijn we met deze kater thuisgekomen, hij is iets ouder en goed ingeënt.

Wat een liefje he? Hij heet Toby, snel bedacht omdat mijn zus en haar gezin binnenkwam en de jongste was verkleed als MegaToby. We vonden het wel bij hem passen.

Hij voelt zich al aardig op zijn gemak bij ons, gelukkig. Heeft ook al wat gegeten en geslapen.

Maar onze kleine Cleo zullen we niet vergeten, rust zacht kleintje!

dinsdag 12 oktober 2010

Update...

Even een update over onze Cleo, dat is de naam geworden van ons nieuwe huisgenootje. Cleo is vanaf donderdagavond ziekjes, at en dronk niets en werd steeds rustiger en stiller. Zat alleen nog maar in haar mandje. Vrijdagavond naar de dierenarts geweest, ze dachten aan een darminfectie. Dus antibiotica, koortsremmend middel en een anti-braakmiddeltje ingespoten gekregen. Weer naar huis en thuis gevoerd met een spuitje en speciaal voer uit een blikje. Maar ook dat kwam er allemaal weer uit... Zaterdagavond nogmaals naar de dierenarts, opnieuw een injectie met anti-braak- en koortsremmend middel. Ook kregen we tabletjes mee voor thuis. Maar helaas weer geen echte verbetering. Maandagmorgen naar de dierenarts en daar is ze gebleven. Het voedsel bleef er daar ook niet in, dus ze heeft een neussonde gekregen en een infuus met suikeroplossing. Vanmorgen belde de dierenarts dat de koorts wel wat was gezakt, maar verder was er nog niet echt verbetering. André is vanmiddag even wezen kijken, maar het zag er nog steeds niet goed uit. Ze zit heel stil en zielig in het hokje. Ze wast zichzelf niet en heeft nu ook bloed bij de ontlasting. Ze moet nog wel even blijven...

Dan nog even wat ander 'nieuws', dit is mijn uitwerking van de maandsketch op het Scrapdelight-forum MegaToby.

En hier volgen nog de uitwerkingen van augustus en september 2010, voor het Project 12. Mooi op schema allemaal.



En deze Award kreeg ik vorige week van Wendy. Dankjewel!

Opdracht hierbij is drie dingen noemen die ik graag doe. (in wisselende volgorde)
1. Scrappen
2. Lezen
3. TV-series kijken (vooral ziekenhuisseries)

dinsdag 5 oktober 2010

Gezinsuitbreiding

Onze Kitty is nu ruim twee maanden weg en we hebben geaccepteerd dat ze niet meer terugkomt... Vanmiddag zijn we bij het asiel geweest en hebben we dit schatje meegenomen. Is ze niet lief? Het was wel moeilijk kiezen want er waren zoveel lieve, mooie, schattige, aanhankelijke katjes...

Ze heeft nog geen naam. Daar is André nog over aan het nadenken. ;-) Zij is inmiddels al flink op onderzoek aan het gaan hier in de woonkamer.

Gezellig, zo'n poezebeest weer thuis.

maandag 4 oktober 2010

Scrapweekend met het Scrapsite-forum!

Dit weekend ben ik met twintig andere scrapgekken op pad geweest in Aalten. We hebben daar een groepsaccommodatie gehuurd en van vrijdagmiddag tot zondagmiddag onszelf 'opgesloten' om te scrappen, kletsen, eten, drinken, weinig slapen, lachen, enzovoort... En ik kan wel zeggen dat dat gelukt is! Hieronder wat foto's.
Mijn werkplek aan de tafel.

Lachen met de brabanders, droge humor, geweldig!

En zo ziet het er dan uit, twintig scrappende meiden bij elkaar...

Samen met Marcia.

Op zaterdagavond "het kadootjesspel", ik heb het mooiste kado gewonnen (vind ik zelf).

Op vrijdagavond gaf Janine een workshop. Dit is resultaat. Helemaal in paars want hij is voor één van mijn zussen, zij heeft deze kleur in haar woonkamer.


Op zaterdag heeft Nicole een workshop gegeven. Deze is nog niet helemaal af omdat ik toch andere foto's wilde gebruiken dan die ik bij me had. Wordt vervolgd dus.
Scrappen in de stijl van Janine... (toevallig ook nog met een foto waar ze bij op staat)

Met wat detailfoto's. Met deze layout ben ik best lang bezig geweest.


En de uitwerking van de maandsketch op het Scrapsite-forum.

Nog een A4-tje. (beetje therapeutisch...)

Ik heb nog twee kaartjes gemaakt én de uitwerking van augustus en september van Project 12. Die foto's komen wel een andere keer. ;-)
Meiden, het was weer supergezellig. Bedankt voor alles en ik zeg, tot volgend jaar!