maandag 30 maart 2009

Huis gekocht!

Zo hey, zaten we vorige week nog voor een oriënterend gesprek bij de Hypotheker, hebben we zaterdag negen huizen bekeken tijdens de open-huis-dag-route van makelaars, vandaag hebben we heel snel een bod gedaan en dit huis gekocht!!!

Met een prachtige keuken.

En een hele mooie badkamer, mét ligbad wat ik zo graag wil...

Uiterlijk eind juli is de overdracht, dus nog een paar maandjes wachten helaas...
Maar we zijn allebei helemaal hyper-de-hyper-blij!

zondag 29 maart 2009

Cybercrop

Vandaag was op het SA-forum een cybercrop, georganiseerd door Ellen. De hele week stond het forum al op zn kop (of is het haar kop?) omdat er mysterychallenges werden uitgedeeld. O.a. iemand die de 'mol' moest spelen, mensen die de avatar van dezelfde persoon gebruikten, iemand die steeds moppen moest plaatsen en nog veel meer. Ik had me ook opgegeven voor een mysterychallenge en kreeg de opdracht om iemand overduidelijk te liften zodat het die persoon opviel. Deze LO heb ik gemaakt, een (bijna) complete kopie van een LO gemaakt door Margot. Iemand van wie ik heel veel scrapsels mooi vind. Deze heb ik begin van de week gemaakt. En het komische was dat Margot het eerste een reactie gaf en uiteraard haar eigen LO herkende. ;-)

En vandaag was het de hele dag scrappen aan de hand van een lijst met 50 opdrachten. Ik heb twee LO's gemaakt waarin negen challenges verwerkt zitten!
Dit is dan de eerste LO. De nummers 1 (titel is van stickers), 4 (sketch van Becky Higgins), 9 (ronde pons gebruikt), 16 (mat je titel: da's een vraagteken eigenlijk), 18 (gebruik lint) en 43 (phototurns).

En dan LO-tje nummer 2. De nummers 20 (gebruik een tag), 31 (bloemen vastzetten met eyelets), en 36 (strikje).

En dan heb ik nog een LO gemaakt, maar die is voor de secret scraplift op het Scrapsite-forum, die kan ik dus nog niet laten zien. Maar een productief dagje!

donderdag 26 maart 2009

Wat vliegt de tijd!

Vandaag is het precies 13 jaar geleden dat dit jongetje werd geboren. 's Morgens om 8.09 uur, 3720 gram zwaar.

Vanavond komt er een recente foto bij, hij wil nu ff niet op de foto... ;-)

Edit: het is inmiddels een dag later en gisteravond toch nog even wat foto's kunnen maken. Dit is gewoon traditie bij mij, elke verjaardag moét je met je moeder op de foto. Hahaha. Deze laat ik nu zien. Mijn 13-jarige zoon!

woensdag 25 maart 2009

Een paar kaartjes

Af en toe maak ik een kaartje, omdat het zo leuk is om 'echte' post te versturen én te krijgen in dit digitale tijdperk. ;-)
Hieronder staan een paar recente. Ze zijn niet zo mooi als de kaarten die ik elders wel eens voorbij zie komen, maar ach, het komt uit een goed hart.

zondag 22 maart 2009

Bij gebrek aan nieuwe foto's...

... ben ik maar met oude foto's aan het scrappen gegaan gisteren. Janine en Marcia kwamen een dagje bij mij scrappen. En omdat ik zo goed als 'bij' ben met de meeste recente foto's heb ik deze maar gebruikt. Een schoolfoto van de kinderen uit 2003. Deze LO is ook n.a.v. een sketch. (de maandsketch op het Scrapdelight-forum)


Daarna had ik tijd om nog een LO te maken, en daarvoor heb ik deze foto gebruikt, uit 1979! Dertig jaar geleden dus... (ik was daar 10 jaar oud)

Gebruikt materiaal: U R special to me: papier en diecuts van Crate Paper (Lemon grass), chipboard vogel en sheerticket Maya Road, bingokaartje van ?, bladzijde uit een boek van Janine gekregen, Basic Grey monogramletters (overgetrokken en uitgeknipt), letterstickers American Crafts.
Memories: papier My Minds Eye, letterstickers Basic Grey, bloemen Prima, BigShot (vlinderstans en nestabilitie rond scalloped, kurk), Hotfix (steentjes), borduurdraad, pons Martha Stewart, lint uit eigen collectie ;-)

vrijdag 20 maart 2009

Drie keer "jaaroverzicht 2009

Het is weer vrijdag, dus tijd voor mijn JO09-opdracht, deze week "bedankt"... helemaal onderaan. Die van de weken hiervoor had ik ook nog niet geplaatst. Dus nu maar ff een inhaalslag.
Week 10:


Week 11:


Week 12:

Prettig weekend! Morgen ga ik een dagje scrappen!

woensdag 18 maart 2009

Beautyfall

Elke 3e maandag van de maand zoekt Janine op het Scrapsite-forum een sketch die iedereen kan maken. Dit is mijn uitwerking geworden. Ik was er snel mee klaar, hij is simpel, alleen had ik hem op het laatst verpest door een cirkel te maken met hotfixsteentjes. En toen het klaar was vond ik de cirkel niet mooi rond... Gelukkig had ik nog precies zo'n achtergrondvel en gebruik ik vaak lijm die niet zo heel goed plakt, dus kon ik alles loshalen en opnieuw plakken. ;-)
De titel heb ik een tijd geleden gezien bij herfstfoto's en die kwam nu van pas.


En dit was de sketch.

Het blijft leuk om met sketches te werken vind ik. Helemaal als je het met een groepje doet. Leuk om de verschillen en overeenkomsten te zien. En wat papier met een LO kan doen. Jammer genoeg waren er die avond maar twee personen die er iets mee konden...

zondag 15 maart 2009

Verkleedpartij

Vanmiddag toch nog eventjes gescrapt, nadat ik weer veel te lang achter de computer had gezeten... Uitgangspunt was een sketch van het SA-forum. De foto heb ik laatst uit de bestanden van mijn zusje gehaald (tijdens het backuppen) en ik vond hem zo schattig! Alleen was ie qua kleur wel erg lastig...

De journaling is hier beter leesbaar.

En let op: weer zelfgemaakte thickers, ik ben zo blij met bij BigShot en de pasgekochte nieuwe alfabetstansen, een lettertype van Quickutz. Nooit meer tekort aan bepaalde letters.

Materiaal: papier Scenic Route, lint American Crafts, witte en roze pen, printer, BigShot (journalingrondje en witte letters), letterstickers American Crafts, knoopjes Sei.

vrijdag 13 maart 2009

Nieuwe bril

Nee, ik heb geen nieuwe bril hoor... draag nog steeds meestal mijn lenzen, maar mijn nichtje wel. Zie de LO hieronder.

En de journaling. (klikken is groter)

Ook deze was n.a.v. een sketch, uitgezocht door Natalie maandagavond. Toen was ik ziek, maar ik heb hem later in de week gemaakt.

Ook nog een kaartje gemaakt voor een lieve vriendin. Kaartje is inmiddels op de post gedaan.

Gebruikt materiaal: kaartje: papier Two Bugs in a Rug (hoe toepasselijk), stempels van Inkadinkado, ronde pons, Coluzzlemal, crop-a-dile.
LO: papier en stickers Making Memories, thickers met de BigShot gestanst, paperfrill Doodlebug, sticker en gesp merk onbekend, nietmachine, hotfix.
Prettig weekend!

vrijdag 6 maart 2009

Weer een sketch en wedstrijdLO-tje

Goedemorgen. ;-) Het werd weer eens tijd om mijn blog bij te werken... Gisteravond hadden we weer de maandelijkse scrap&bep met ons clubje. Deze sketch was de basis, komt van Pagemaps.

En dit heb ik er van gemaakt, een foto van het scrapweekend van Scrapdelight vorig jaar.

En dan nog even deze voor de maartwedstrijd op het Scrapsite-forum, opdracht is om als titel "look at..." te gebruiken. En dit is het geworden. Helaas mogen wij als CT niet meedingen naar de prijzen die door diverse winkels worden gesponsord... Maar daarom mag ik hem wel nu vast laten zien.

Detailfoto van het boompje.

Gebruikt materiaal: flower power: papier en diecut van MyMindsEye, bloom&grow, diverse bloemen en brads, Fiskars borderpons, ticket, BigShot en Quickutz alfa-stansen.
Look at us: papier en diecut Crate, lemon grass, chipboard boompje Maya Road, knoopjes van Sei, borduurgaren, vogelstje van Prima, thickers American Crafts.

maandag 2 maart 2009

Sketchy Sunday

Op verschillende forums wordt op zondag een sketch geplaatst, dit wordt dan Sketchy Sunday genoemd. ;-) Gisteren had ik zin om te scrappen en tussen de bedrijven door ook nog tijd gevonden om wat te maken. Het is de sketch van het Scrapdelight-forum geworden. (komt van Pencillines)

En dit heb ik ervan gemaakt.

Foto's van onze twee neefjes tijdens de familiefotosessie eind vorig jaar. Detailfoto, uitgeknipte stempel, ideetje van Hanneke van Dalen.

En nog een detailfoto van de titel.

Gebruikt materiaal: papier Cratepaper, thickers American Crafts, Cricut, Primaflowers, stempel Autumn Leaves gestempeld met Ranger distressinkt walnut stain, accolade zelf getekend op chipboard en geverfd, BigShot (vlinder en phototurns).